If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вие си пишете к'вот си щете, ам аз пък му вярвам на NightRider и искам да си монтирам и на моето жтд105 такъв (едномасов маховик). Само ако може да каже пак каталожния номер???
Ае наздраве.
Вие си пишете к'вот си щете, ам аз пък му вярвам на NightRider и искам да си монтирам и на моето жтд105 такъв (едномасов маховик). Само ако може да каже пак каталожния номер???
Ае наздраве.
Не си ме разбрал - маховикът е демпферен наистина. Но аз съм с най-новия EPER. Възможно е в първите 105к.с. да са слагали едномасови маховици с парт номер 46414082, но е заменен със 71752620, спрян да се предлага 07.2002г. (но не ми се вярва макар)
Слагал се е на тези коли също (FIAT) - PU MAREA DIESEL (1996-1999) - едномасов маховик (LANCIA) - SR KAPPA DIESEL (1994-2001) (ALFAROMEO) - W3 145 M.Y. '99 (1999-2000) (ALFAROMEO) - W4 146 M.Y. '99 (1999-2000)
(По EPER 6.0)
По парт номер сега го дават комплект с разни джуджавки. Все пак не трябва да забравяме и въртящия момент, който не е малък и ролята на демпфера в този случай. Затова ти препоръчвам да не слагаш обикновен. А и не знам дали ще намериш такъв.
Благодаря за изчерпателната информация.Най вероятно ще излези комплект съединител защото моят педал НЕ омекна или потъна а си остана същият твърд.В вторник ще я карам на майстор да я отвори .Колко ли ще ме обруси за смяна на съединител?
Благодаря за изчерпателната информация.Най вероятно ще излези комплект съединител защото моят педал НЕ омекна или потъна а си остана същият твърд.В вторник ще я карам на майстор да я отвори .Колко ли ще ме обруси за смяна на съединител?
Ако искаш обади се - номер на шаси и отстъпка, не малка ще ти уредя. Но комплектът съединител ти е задължителен щом ще отваряш. Маховикът е скъп, дано е здрав. Нали не си имал пулсации в педала като на включен ABS при спирачния педал
Last edited by NightRider; d.m.y г., 09:07.
Основание: допълнение
имах претрисане при потегляне и сега си ги имам така я карах близо година.В момента е същото само трудно отделя.
Питах те за постоянни пулсации, особено при превключване. Но една година да си го имал - много си чакал. Като се разглоби, ще се разбере за маховика. Имам и маховик ма трябва да проеря дали става за теб
iv4oo... прочете ли скорошната тема (гледам,че някой ти е дал линк към нея!)и това, което се случи при мен!
Ситуацията бе досущ като твоята! При мен се оказа аксиален лагер- на пърчета! Ако са ти сухи помпите ще е това! Ако е демпферния маховик ще имаш претрисане не само при потегляне, а и окло макс въртящ момент, било то и на празен ход!
Успех и споко!
iv4oo... прочете ли скорошната тема (гледам,че някой ти е дал линк към нея!)и това, което се случи при мен!
Ситуацията бе досущ като твоята! При мен се оказа аксиален лагер- на пърчета! Ако са ти сухи помпите ще е това! Ако е демпферния маховик ще имаш претрисане не само при потегляне, а и окло макс въртящ момент, било то и на празен ход!
Успех и споко!
Той и моят тресеше само при тръгване,но това не значеше,че не е дал фира.
Иначе,феродото беше на 2мм над нитовете,а в притискателя се беше вкопал 4мм и пак си отделяше нормално.
Егати и случая .Обясних на майстора по тела и той каза най вероятно е помпата
Ако никога не си сменял "спирачната" течност,може да се резминеш и само с промиване на системата,смяна на течността и обезвъздушаване.Ако с тава не става,най-вероятната причина за симптомите ти наистина е заминаваща си помпа.
Nightrider, тея части, дето започват със 7ци в епер-а обикновено са reconditioned части.най-вероятно парт номера със 7цата е същия, като тоя с 4-ката, просто е reconditioned....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Comment